Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mert a vöröshajú lányok a legszebbek

Vöröshajú lányok

Vöröshajú lányok

Lenya

2013. október 12. - idelle

anal_cum_indoor_lenya_nubiles_shaved_shower_small+tits_solo_teen_1_s.jpg

anal_cum_indoor_lenya_nubiles_shaved_shower_small+tits_solo_teen_3_s.jpg

anal_cum_indoor_lenya_nubiles_shaved_shower_small+tits_solo_teen_4_s.jpg

anal_cum_indoor_lenya_nubiles_shaved_shower_small+tits_solo_teen_8_s.jpg

anal_cum_indoor_lenya_nubiles_shaved_shower_small+tits_solo_teen_5_s.jpg

anal_cum_indoor_lenya_nubiles_shaved_shower_small+tits_solo_teen_6_s.jpg

anal_cum_indoor_lenya_nubiles_shaved_shower_small+tits_solo_teen_7_s.jpg

anal_cum_indoor_lenya_nubiles_shaved_shower_small+tits_solo_teen_11_s.jpg

anal_cum_indoor_lenya_nubiles_shaved_shower_small+tits_solo_teen_10_s.jpg

anal_cum_indoor_lenya_nubiles_shaved_shower_small+tits_solo_teen_12_s.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gingergirls.blog.hu/api/trackback/id/tr15556933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

InteriorLulu 2013.10.12. 15:13:53

Ha valakinek, hát neki mindenképp szüksége volna egy mellnagyobbításra, ezeket a csoffadt ciciket már semmivel sem lehetne elrontani.
Más problémás dolgot nem nagyon látok rajta. Szép, kedves és természetes, már persze addig a pontig, amíg el nem kezdi a széthúzogatást.

2013.10.12. 20:05:32

nekem ő szimpatikus

Frick László Emlékzenekar 2013.10.13. 06:43:48

@InteriorLulu: Milljó-egy olyan tipikus faszság van, amiben a hím-betegtársak ki szoktak törni -ámde én nem is reagálok azokra. De most leolvadt ettől a megjegyzéstől még a biztosítéktáblám is a falról. Hát egy nő melle a menstruációs ciklusában való haladás függvényében is holilyen, hololyan, feszesebb vagy lógósabb, sőt igen sok nőnek amúgy is két garnitúra melltartót kell őrizgetnie, mert még éves viszonylatban is változhat a mellbősége [hízás/fogyás és hormonális tartósállapotváltozás] és akkor még a nőikorszakait figyelembe se vettem.
Hogy LolloFerrer tőőőőgyek vagy cseresnyemell, ugye ez ízlés kérdése, ha pl hülyének akarom nézetni magam, akkor arra térek rá, hogy a cicik, a csecsbimbók élvezését leginkább lelkitényezők is súlyozzák, a szerelmem ujjbegye-érintése izgatóbb, mintha egy bérluvnya [50ezer Ft-os diáklánykategória] dörmicéli a csiklaját az orromhoz... és más férfitahóságok a nőitestet illetőleg..
ummm... az ember ugye azt várná egy ilyen blogban, hogy ha soha máskorse, de a Néma Nők (egy ilyen blogon legalább egyharmadnyi nő élvez úgy, hogy kommentelni egy makkantást se!) legalább ilyenkor megszólalnak és nem kell tehát ostoba faszként fogadatlanprókátorkodnom...

InteriorLulu 2013.10.13. 15:33:27

@Frick László Emlékzenekar:
Ha jól veszem ki a szavaidból, két dologról írsz. Az egyik az egyéni ízlés, a másik az ettől-attól változó ciciforma.
Nos, a fenti ciciket illető véleményem nyilvánvalóan az én ízlésemet tükrözi. Ami a változó melleket illeti: túl azon, hogy ezek a cicik természetes úton egyszerűen nem tudnak annyit változni, hogy megváltozzon a tudom, elég lesújtó véleményem, én ezeket a ciciket egy adott pillanatbéli állapotukban látom, és ez alapján alkotok véleményt. Amennyiben te pont ellenkezőleg, rendszeresen, azaz folyamatában változóan látod ezeket a ciciket, akkor az egy, az enyémétől annyira eltérő dimenzió, hogy már maga az teszi az engem illető kritikádat értelmetlenné.
Ez esetben amúgy kifejezetten irigyellek. :-)

Frick László Emlékzenekar 2013.10.14. 02:38:41

@InteriorLulu: nem, még egy HARMADIK* (= 3-ik) -ról is írtam, de korunkban a kettőnél több választás már túl sok. A HARMADIK amiről írtam, pedig érdekes, mert sok nő élete még koraileányságában tönkremegy abban, hogy pl ő vörös vagy kismellű vagy nagymellű vagy göndör vagy nemgöndör.. vagy pl "jaj, most mi lesz már, a szoptatás tönkreteszi a sziszkóm, mi lesz" Korunkban, amidőn már a seggbőlszájba jóformán sport , az egyik legelképesztőbb perverzitásnak számít, ha egy szerelmesférj így mammáz: "Jaj, ezek az édes kisujjpercnyi csecsek táplálták a gyermekeinket, beh édes!"

De maradjunjk akkor a Két Választásnál, az ízlés ugye, ami korunkban Szent és amiről az emberek zöme azt hiszi, hogy az ő ízlése az ő ízlése -nem pedig egy futó marketingprogram. Pl a személyautók termékmarketingjébnen két főbb csapásirány létezik, az egyik a LÁTHATÓ sávra gyúr, a másik a TULAJDONSÁGOK-kal is foglalkozik. A vacak autóknál a koncepció az, hogy az autó már a szalonban adja el magát, kétévente jelentősen újulni látszódjon a külletében és pl az ülése legyen AZONNAL pihepuha, kellemes a popsinak (az ilyen autóból, amiben ilyen pihepuha ülés van, aztán még a fiatal is fájó derékkal száll ki 100 km után, de ki-mikor autózik, magyar személyautós pl 100 km-t naponta) Használtautókereskedők már előre dörzsölik a kezüket, amikor meglátják a fehér murván a házaspárt az autószerelő jóbarát-sógorral, a nő lecövekel egy szépmetál jólkinéző kárpitozású (a szinek! a minta!) autónál, édes kis lábikójával toppant és meg van véve

a fostalyiga

hogy is lehetne az ízlésről vitatkozni (a gasztronóm hasonlatra a Rántotthústornyok és Sűttek Zsírpörkőttek országában, ahol a koviubcsi saláta címszó alatt fut még étteremben is... már ki se merek térni)

masseur53 2013.10.14. 07:31:28

A csecse a fiatal kora ellenére tényleg ceruzás. És ezen nem segít sem a menstruációs ciklus, sem a terhességi állaPOTVÁLTOZÁS, SEM A, tudálékos, elmeháborodott FLE elmélkedése.
De ezt a lányt szívesen LENYA-nám, meg KINYA-nám, ha hagyná BENYA-nám, én meg szeretném ha MEGNYA-ná

WarriorGalor 2013.10.14. 07:44:45

Kedvesen mosolyog és hogy egy szóviccel éljek, "Lenya-lnám róla a vizet bármikor!" :))

Raven1975 2022.03.28. 17:40:45

Kék szemű [!!!], 1988-as születésű, formás combú, kerek fenekű és überdögös! 10+++!
süti beállítások módosítása