Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mert a vöröshajú lányok a legszebbek

Vöröshajú lányok

Vöröshajú lányok

Megkötözve

2013. június 09. - idelle

001_s.jpg

002_s.jpg

003_s.jpg

009_s.jpg

008_s.jpg

011_s.jpg


017_s.jpg

020_s.jpg

019_s.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gingergirls.blog.hu/api/trackback/id/tr95349644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vizoo 2013.06.09. 17:46:36

Vizuális terrorizmus...

vénszivar 2013.06.09. 17:58:15

Ki NE kössétek! Borzasztó! Nem elég az ár? Még ez is?!?!

Kis ördög 2013.06.09. 18:05:57

Passz az ilyen ki kötözöst nem csipem és koszos a lába is:(

Secnir 2013.06.09. 19:49:50

EZ AZ!
jól megkötözni, a kezét, meg a lábát, száját is, meg a szemét egy leukoplaszttal - aztán ott hagyni, és visszatérni a száz poszttal ezelőtt Tolom De Már-ra, vagy hogy hívják...

2013.06.09. 20:58:37

na ő csúnya, az a tipikus...csak az áram .aszná meg
rendkívül rusnya nyaktól fölfelé, alatta meg kissé

Frick László Emlékzenekar 2013.06.10. 02:26:13

@locitrom: @Secnir: @Kis ördög: @vénszivar: @vizoo:
Fanyalogtok itt, de ha a véletlen egy hosszúhétvégére összesodorna benneteket egy nagymarosi faházban, akkor bizony-bizony az odaadásával és kedvességével megigézne benneteket úgy, hogy ----[ingyenpornó nincs :D]

WarriorGalor 2013.06.10. 07:49:53

Ez a vöröshajú lányok blogja nem pedig a szadó mazóké...

vizoo 2013.06.10. 08:42:17

@Frick László Emlékzenekar: Ilyen esetben egyetlen dologra tudna rávenni. Mégpedig arra, hogy, ha ő a faházban alszik, akkor én sátrazzak... :P

Veresimádó 2013.06.10. 08:55:22

Vörösnek vörös!
Nőnek nő!
De itt megáll minden ami ehhez a bloghoz köti!!!

vittore 2013.06.10. 13:03:50

Én bizony azonnal kioldoznám szegényt. és megkérném, hogy -hálából- kurvagyorsan öltözzön fel és szaladjon amerre lát... :)

JaCru 2013.06.10. 14:39:25

a 6. képen látható amorf borzalom micsoda????
mert hogy egészséges nőre nem emlékeztet az biztos.

összességében rettenetes ez a képsorozat :(
0 (nulla) pontra értékelem.

Frick László Emlékzenekar 2013.06.11. 05:48:13

@vizoo: Ez a tipikus hülye fasz attitüd tette lehetővé pl 20 évvel ezelőtt az Opel vectra külső átdizánnyolást követően a calibra diadalmenetét. Spok férfivel be lehet etetni a KINÉZETEt ( Audi 100-aból épített Porsche 911 2.0-s VW-Audi mkotorral futóművel és fékekkel de ilyen volt az OPel GT 1969-ben a mezei 1900-as hosszúlöketű túramotorral, amire az ilyen faszik átverésére "modern szelepfedelet terveztek. Szinte hihetelne, de a férfi nem a kinézetét bassza meg egy nőnek, hiába néz jól ki valaki, pl egy RihannaBarbie-nak, ha a lába között egy unatkozó lekvárosbukta van. Vagy egy biolovedoll, azaz totálisan passzív.
És akkor még a szeretkezésről nem is beszéltem... egy rakásminden van egy nőben, ami nem fizikaikiterjedés vagy nem írható le biofizikokémiailag.
50 kifogást tudnék emelni a képsorozat alapján ez ellen a nő ellen -de akit ez a nő szeret, szívből, igazán, az jobban jár vele SZERETKEZÉSKOR, mint Rijannyával.. .. az nem biztos, hogy megkötöztetné magát.

vizoo 2013.06.11. 10:28:52

@Frick László Emlékzenekar: Remélem azért nem küldesz máglyára, mert nem azonos az ízlésünk... Aki azt mondja, hogy nem fontos a kinézet az vagy hazudik, vagy sose volt még 2 méternél közelebb egy nőhöz. Mi alapján választasz partnert? Ez nem szöveges szerepjáték, hogy egy leírás alapján azt mond, ez a nő álmaim asszonya...

Frick László Emlékzenekar 2013.06.12. 05:21:46

@vizoo: Korunk picsái legtöbbet picsáktól, aztán pedig ennen picsaságuktól szenvednek. A picsává nevelés már az újszülöttkor után elkezdődik, az un "pozitív diszkrimináció" milyen kész kis nő, mondják a kisbabának , így, mire egy éves lesz, a körülötte lévő nőknek, főleg, ha szép kislány, játsza is azt, ami érezhetően nagy náépzserűségét növeli, de édes, de ennivaló, kész kis nő. Először DIKTÁLJÁK bele a picsaságot, majd hülyerékázva föl is fedezik! Szoimnte semmit nem kell TELJESÍTENIE mert ő olyan édes, bájos, aranyos. A szeretetnek és édelgésnek, cukiságoknak már korán olyan hatalmas adagjához szokik hozzá, még több kell neki, ezért aztán, ha vannak testvérei, azok rovására, az óvodában iskolában a közöség rovására még előjogokat és mégtöbb cukit akar. teljesítenie viszont továbbra sem kell. [ A Buta Szőke Nő így készül]

Nőiközösségekben gyakran hallani háborgás, ennek a picsa Briginek, kövér, mint az állat (Michelin-baba alakú) hormonzavaros DÖG micsoda pasija lett megint! "Mééé van mindig a csúnyakövér nőknek ahhóó kéépest túljó passííjaaa??2 hallani a nőinyafogást. Itt ugye az ELLENKEZŐJÉRŐL van szó, a kövér csúnya, senki nem akarja a baba húsát enni, az óvodában is útálkoznak rá és csúfoljákl , ezért mindig többet kell teljesítenie.

Namost itt, már megbocsássanak a rájuk illő inget fölfedező betegtársak, de a legtöbb fogyasztó abból indul ki, hogy a nő a pina küllete, egy "megfelelő küllet" tehát BIZTOS JÓ PINA.
Ismerfetes az efféle férfiak mondása a kufferokról.

Sok gimiben a koraiférfikörök tudnak egy bizonyos -egyébként csúf, sovány, mellesincs- lányt, akivel jó is dugni, nemcsak "lehet".

Baszni meg lehet pl egy felfújható nejlonbabát is.

A pina pina, de pl férfi, ha nővel szeretne együtt élni, akkor e pina külletével is együtt él és ehhez a küllethez tartozik az is, a mi ennek a külletnek A FEJÉBEN van.
Néha rémületes, hogy egy szép babafejből MI NÉZ KI!

Maga a baszás iksz idő egy napból, viszont a nőiség napja IS 14 órából áll.

Ízlésről nagyon is lehet vitatkozni. Pl a magyar ember ízlése az étkezésekben közismert, a nagyátlagé és a nagyátlag magyar zsírproletár étkezési szokásai is ismeretesek, a magyar [ a cigány] szendvics: két rántotthús között egy sűttszelet. Vagy pl a répacukorzabálása a magyarnak. ÍZlés dóga az, hogy egy krumplifőzelék édes-babérleveles vagy inkább sós ízesítésű.

Én pl azért szeretem a keleti kajákat, mert nem az ELHÜLYÜLÉSIIG PUKKADÁSIG TŐŐŐT meg, a magyar úgy szeret zabálni, hogy utána ledűűű ja sézlonyra az ódalára, hogy a nagy hasa támaszkodhasson és majd meghal. EWZ nem ízlés dolga.
Aki egész életében más ételt nem látott, mint zsírbahús, tyúkzsírleves, copákok, rántotthústornyok, fasírozottak zsírpörkőttek semmi saláta illetve aláta címszó alatt az étlapon is SAVANYÚSÁGOK... egy ilyen emberrel étkezésről vitatkozom, erre az az érve, hogy ízlésről vitatkozunk.
Ugyanezt megmutathattam volna a zenefogyasztásban is.

A nőben nem a puszta pina, csöcs, seggteke meg effélék az élvezet vagy hogy olyan vadul szopik, hogy vízszivattyúmód kluttyog a feje...

Egyáltalán nem kötelező a NÉZETeimmel egyet érteni.
Gondolkodni viszont szabad.

a kiNÉZET még nem minden, főleg nem minden és a picsuló társadalomban meg pláne nemmindegy, hogy bármit is a puszta kiNÉZETE alapján ítélek.
A Szőke Nő, akinek az IQ-ja 140... ez még egyáltalán nem jelenti pl azt, hogy ez a nő művlet is.. már eleve ez az IQ-ra koncentrálás is a picsaizmus egyik fő csapásiránya.

Természetesen az ilyen blogok, mint ez is, azon túl, hogy a Pusztuló Indexnél a mikroközösségi blogok koöncepciója után már a tmbrloid [XXX]hajú lányok félpornó blogok lett a line.. tehát az ilyenekben a főlényeg: fölpasztázni egy nőt és megbasznátok-e?

Könyörgöm, én nem ízlésről vitatkozom, de egy férfiben legyen már némi férfiség... azt figyeltem meg, hogy bizonyos, egyébként széjjelkúrt segglyukú lélektelen kurvákat, mert jól néznek ki, észnélkül megbaszna a fogyasztók 97,63 %-a
egy férfiben legyen már annyi férfibüszkeség, hogy megnézi, mibe mártja a faszát...

és ne üljünk már föl a látszatnak, ha egy nő nem felel meg a MA ÉRVÉNYES baasznivaló picsa -szabványnak akkor pthfújj szar, mineka
gyanakodjunk már e nő fejbéli olyan tulajdonságaira, mint odaadás, lelkitisztaság, bájoskedvesség

persze azzal erről sem lehet vitatkozni, aki eddig életében sose szeretkezett csak baszott

amúgy a vita nem a legyőzésről/veszítésről szól, hanem a gondolkodásról (a gondolkodási képesség fejlesztéséről

a lájk/nemlájk viszont pusztítja a gondolkodást, mert összesen két dimenzióra egyszerűsít le mindent.
"Ha egyetértesz velem lájkóóllak, ha nem ,dögőőjjé meg!"

Ez a fotósorozat nem csak a képen látható szerencsétlen picsa tükre is, de azé a faszé is, aki ezt csinálta ezzel a nővel.

Frick László Emlékzenekar 2013.06.12. 05:36:44

@vizoo: nagyon fontos pl a nő illata. Nagyon fontos a pinájának az illata is. [Korunk picsái gyakran a sajátpinájuk illataival (illatüzeneteivel) se nincsenek tisztában, nemhogy a szagokkal..] Fontos az érintése, vagy pl egy arcban a szemek: a puszta tekintet. De pl mit csináljak azzal a nővel, akit ugyan jó megbaszni, de ha elmegyünk kirándulni, két óra múlva a hátamon cipelhetem vagy a "zenei ízlése" Nyál Aleksztől Rijannyáig terjed és még a Petőfi rádiót se engedi hallgatni az autóban...
De pl ha egy nő érdekel, első pillantásom a lábbelijére esik, mert a nőről a legtöbbet, főleg saras-lucskos időben, a lábbelije árul el.
Ha bejutok egy nő lakásába, pl a könyvespolcát szoktam megnézni.

Amikor fiatal voltam, akkor a nők hajából sokmindent ki lehetett tudni: későtinédzser koromban szép hosszú simán elválasztott és lefésült "indiánhaja" [vagy hippi :]csak különlegesen okos, művelt lányoknak volt

Nem döntö egyetlen kritérium sem, minden kritérium esetében adok eslyt annak, hogy az az egy dolog

de pl, hogy egykor ismert celebféleségre mutassak, Tornóczky Anita esetében, egy picsamagazinban láttam az egész lakását lefotózva, öszesen négy könyve volt egy iparművészeti könyvespolcra vásárolt antik jólkinéző könyveket, hogy bárki felismerhesse, hogy az könyvespolc.
Pl nagyon nemszeretem a borotváltpinát, mert a frissenborotvált vénuszdomb is nyalás közben feldörgöli az orromat -de azért ez sem egy HŰDEKIZÁRÓszempont :D ÍZLÉSEM szerint semmivel sem gusztusosabb egy borotvált pina környezete 2-3 cm-ról a szőrtüszőkkel és a borotválás egyébkövetkezményeivel, pláne meg egy tökéletesen borotvált pina még lehet olyan pisis (pisi ízű) , mint egy soseborotvált, de szépen megmosigált selymespinaszőrzet húgykőlerakódásmentes tiszta. Akkor egy magamfajta seggfej nem joggal hahotázza halálra magát a már kopaszpinához szocializálódott 14-39éves férfikorcsoport hülyeségein? :D

kodzseknyalóka 2013.06.12. 19:37:10

@Frick László Emlékzenekar: teljes mértékben egyetértek veled!!!
A képen làthatò hölgy valòban nem a legszebb,de legalàbb természetes és nem egy müpicsa.Egyébként is annyira nem rossz ö,mint ahogy a legtöbben itt fùjozzàk.Egy erös àtlag.Ha feszesebbb lenne a teste,még egész csinos is lenne,hisz alapjàban véve szép alakja van (karcsù derék,ives csipö stb.).
A külsö ÖNMAGÀBAN nem minden.Szàmomra az ÀPOLTSÀG,TISZTASÀG és nem utolsòsorban POZITIV KISUGÀRZÀS sokkal fontosabb!

baaamba 2013.06.13. 07:28:26

Ez valami szerencsétlen tévedés. Ezt a sorozatot olyan helyre kellett volna tenni, ami azoknak szól, akik erre gerjednek. Kötél a nő szájában, amitől még torzabb az arca, mint eredetileg? Eddig ez az oldal a szép női testekről szólt egy kis vörössel megfűszerezve. Ahelyett, hogy kicsit ellazultam volna, még idegesebb lettem már meló előtt.Egyszerűen nem erre a rendkívül színvonalas blogra való. Csalódtam.

Provokat Úr 2013.06.13. 12:49:42

@Frick László Emlékzenekar: Alapvetően igazad van, nekem is (és messze mindenkinek a baráti körömben) az a tapasztalat, hogy a nem 10/10-es nőkkel sokkal, de sokkal jobb kefélni, mert egy baszás nem attól lesz jó, hogy a partnered 90-60-90-es, márványsima bőre van és most jött a fodrásztól. Hanem attól mennyire tud és szeret dugni a két fél. Ez pedig nem a külcsínyen múlik

De itt a blogon erről nincs szó, itt csak a vizuális stimulus játszik, másra nincs lehetőség. Ezért itt arra kell hajtani.

De ettől ez a csaj nekem bejön, mert ez is natúr vörös. Megértem ugyanakkor azokat, akiknek nem, mert nem egy modell alkat. (Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy a fanyalgók közül bármelyik visszatolná a kezét, ha a sörözőben a harmadik kör után ráfogna a brére! :-)

InteriorLulu 2013.06.13. 15:07:43

Hát, ez szánalmas. Miért akarja hogy fotózzák, bármi áron is? Vagy a képek csupán egy komplett történet apró darabkái? Ellenszolgáltatás áll mögötte, vagy egyszerűen csak élvezi?...
Csupa kérdés merül fel ilyenkor bennem. De mindegy is, nem várok választ senkitől, ennyire azért nem érdekel a dolog.
süti beállítások módosítása