Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mert a vöröshajú lányok a legszebbek

Vöröshajú lányok

Vöröshajú lányok

Ginger

2013. április 14. - idelle

ginger2_1_s.jpg

ginger2_2_s.jpg

ginger2_3_s.jpg

ginger2_9_s.jpg

ginger2_6_s.jpg

ginger2_7_s.jpg

ginger2_11_s.jpg

ginger2_12_s.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gingergirls.blog.hu/api/trackback/id/tr95219493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2013.04.14. 11:37:05

a műköröm rettenet, a hátsója viszont jó

InteriorLulu 2013.04.14. 13:47:16

A teste, de pláne a feneke igen jóféle, a puncija guszta, a cicije még elmegy, ám a fizimiskája és a műkarmai erősen lohasztják a harci kedvet.

Secnir 2013.04.14. 19:46:45

nnnna végre.
hétfő meg vasárnap.
a kettő között történt valami érdekes? (ezt is dugnám, míg el nem ered az orrom vére...)

2013.04.14. 20:45:37

Izgalmas test, csodás alváz, nyaktól fölfele kérem kapcsolja ki...

MilfHolgersson 2013.04.14. 21:16:24

Minden rendben, khérem...fel van véve.

Joske 2013.04.14. 21:28:02

A feje rettenet, nyaktól lefelé rendben van.

Kötekedő 2013.04.14. 22:05:18

Nekem bejön a feje is.
A cicik tényleg a "még elmegy" kategória.
DE!!! A kipufogó az csodagyönyörűűűűű!

Nesebar 2013.04.14. 22:30:21

Tényleg a fejétől eltekintve bejövős...
10/7

átlátó 2013.04.14. 23:00:28

Azt hiszem behívom és diktálok neki valamit...

Before · http://azbeszt.blog.hu 2013.04.14. 23:50:39

Ti komolyan észrevettétek a műkörmét...?
Bakker.
Isteni teste van, nagyon vonzó!!

cirrmurr 2013.04.15. 00:22:43

Na milyen szinű a szeme? :-) Én se néztem :-)))

Frick László Emlékzenekar 2013.04.15. 02:42:51

@Kötekedő: Eddig azt hittem, hogy az efféle szétkúrt kipufogó, amibe befelé több fasz járt már, mint kifelé fos vagy szarhurka, az efféle kipufogó a Zotyer művészúr féle szakmabelieknek tetszik, akik csak a "boldogabbikvége" felől ismerik a műfajt, persze hóttszárazon beletoszvást.

masseur53 2013.04.15. 06:29:10

@Frick László Emlékzenekar:
B@szd meg!
Vedd nar eszre, hogy ez a portal nem rolad, hanem CSAJOKROL szol. Aki velemenyt ir az nem neked ir, hanem az eppen aktualis csajrol. Ha neki tetszik a kipufogoja, az az Ö velemenye, neked ILLIK TISZTELETBEN TARTANI.
Mondj te is velemenyt, de csak a csajrol, mas velemenyet neked is tisztelni kell!!!!
Hidd el ez a portal nem azert van, hogy TE oszd az eszt. Te is csak egy vagy a többiek közt. Egy, nem több nem kivalobb.

masseur53 2013.04.15. 06:30:23

Isteni lenne az este, ha enyem lenne a teste!

WarriorGalor 2013.04.15. 08:02:36

Elgondolkodtató. Majd később közlöm mire jutottam :)

2013.04.15. 08:11:49

Nekem pont a segge nem tetszik. Nagy, lapos, fehér és világít, mint nyári estén a telihold. Viszont tetszik, hogy természetes a nő. (Műkörmöt kivéve, fúj!)

Nanenáné 2013.04.15. 15:14:40

Olyan mint egy igazi jó rádió! Mindent lehet rajta fogni!

Kötekedő 2013.04.15. 21:40:02

@masseur53:
Kösz....
Én már bele fáradtam a vitákba a "művész úrral" és hasonszőrű haverjaival.
-ha poénosat írsz, nem értik.
-ha őszintén írsz, akkor hülye vagy.
-ha reálisan írsz, akkor buzi vagy.
és így tovább.
Természetesen ez mellé választékos írások és különféle idézetek is járnak csak, hogy éreztesse a gumicsizmás paraszt a műveltségét.
Azért kíváncsi lennék rájuk élőben...
Büdös szájú, amorf ,csoffadékok, akiket már az oviban és iskolában is csak azért szerettek mert, volt kit verni a szünetekben.
Mama kedvencei akik még egy szelet kenyeret sem tudnak vágni...

Frick László Emlékzenekar 2013.04.16. 02:10:20

@masseur53: ...most akkor a két klisé közül, amikkel önállóvélemény alkotásra képtelenül nyomdázol, melyik az igaz? A vélemény-mint segg-hasonlat vagy ezutóbbi itt a kommentedben a mások véleményének tiszteletéről?

Ó, a vélemények, pl az itt kommentelők véleményének erősen döntő hányadából a konzumpicsatársadalom [fogyasztói avagy fagyasztóitársadalom] hanyatlásának a foka mérhető föl. A Látszatra Adás. A tömegbefolyásoltság. A hordalétszocializáció.

Pécézhetnék éppen más területet is, pl a Totalcar Népitélet rovatát. Vagy a női fesön-blogokat.

Pl a társkereső oldalakon jó sokan bejelölik kedvenc érdeklődési területként a zenét. És mit hallgatnak? A kereskedelmi rádiókból folyó műanyagszart és ekkor jön a klisé az "ízlésről való vita" esélyéről. Az ipari műanyag fos-zene gyártóinak éppen az a célja, hogy a valódi zenét ne is ismerhesse meg a fogyasztó, csak zabájja a műanyagszart. Ezek mind veddmeg-dobdel zenék, legtöbbször eddmeg-felejtsd sztárocskákkal.

Az a véleményem, hogy egy önálló gondolatod sincsen, viszont meglehetős sikereket érhettél el nőknél lábróllevevős klisédumáiddal, tessék, ez a véleményem, tiszteld. Mi az, hogy te meghatározod, hogy NEKEM miről lehet véleményem? A fórumokon (mert ezek a kommentoszlopok a néhai fórumok emlékei) elvileg vita folyna, és gondolom, erről fingod se lehet, ugyan mitől is, a vita tanít és okosít, élesíti az elmét, ezzelszemben a konzumpicsatársadalom embere kommentiálisan a puszi-pacsit és nyalifalit tolerálja, fikázni csak egyszerre és tömegesen.. és olyan bonyodalmakat, mint valakiÉRT haragudni (és nem ELLENEharagudni) a konzumpicsatársadalom embere már nem észlel... föl se fogja. Csak fekete vagy fehér, igen vagy nem -semmi ambivalencia. Mint afféle Amatőr Költők Fóruma, ahol a versikéket csak dicsérni meg rajongani lehet és fujjfujj, aki BÍRÁLNI merészel... így aztán le is ragad mindenki a fűzfapoeticánál..

Frick László Emlékzenekar 2013.04.16. 02:11:35

@Kötekedő: az meg se fordul a "művésznő"-ben ugye, ha esetleg a "poen"-jával biz' az a baj, hogy nagyon is érteni, sőt

Frick László Emlékzenekar 2013.04.16. 02:12:56

@Kötekedő: A nick választásoknak van egy érdekes fonáksága, pl ilyen a Kötekedő nick aki egyáltalán nem bírja a kötekedést

Kötekedő 2013.04.16. 20:46:14

@Frick László Emlékzenekar:
1. Bírom a kötekedést de a sértegetést, alázást azt nem!
2. Nem vagyok nő. Gondolom most elég mély depi gödörbe taszítottam, a mellényúlásával...
3. Mindenkit kioktat, lekezel, lenéz. Nem tudom hány nővel volt életében dolga, hogy ennyire bölcs. IGAZ. Úriember ilyesmivel nem dicsekszik. És én ezt tisztelem is Önben.
4. Néha teljesen korrekt, igazságos, udvarias, finom hangon tesz rendet a kesze-kusza gondolatú fiatal ,kiscsikó fejekben. Ezt is díjazom...
5. A "nick" választás.... "Nem dicsérni jöttem Cesar-t hanem, temetni." E gondolatnak megfelelően az itt látható lányokon, hölgyeken én a hibákat nézem és keresem. Akár a részletekben is.

Nagyjából ennyi. Remélem sikerült kiegészítenem, tökéletesítenem hiányos információs adatbázisát.

Baráti üdvözlettel: Norbert

Frick László Emlékzenekar 2013.04.17. 01:43:11

@Kötekedő: Alkotásom, e nick, "az egész zenekar" nem "én" vagyok, az "én" az valaki más, eléggé halálos a legtöbb ember számára, sokan féléletükre megzakkannának szembesülvén valódiÉN-jükkel.

Az emberek többsége egy kiugró részletet nem képes "egybelátni" az egésszel.
Sok-sok rosszat össze lehet a nick-em KÉP-éről hordani, de hogy lenézne az bárkit

A "fájdalom" vagy a "csípős" relatívus, megszokás és tűrés kérdése is. A pécézők pl ritkán tolerálják az egyhuszonhatodát is a "csípős megjegyzéseknek"

A "kép" olyannyira nem azonos azzal, amit ábrázol, hogy ez a törvény magyaráézza azt, hogy a pornón vagy az efféle "mutogatós" képeken mért mutatkoznak "nyílt arccal" a nők. Mert jóformán alig-alig látunk saját, valódiarcokat (az általam sokat emlegetett Abby Winters vállalat ilyen, sem a céget, sem a "termékeit" nem szoktam aprehendálni, sőt, ellenkezően, mintha fizetett ügynökük lennék"... de "ÉN"??

Bűnlajstromomon az egyik legfőbb vádsorozat a nőgyűlölettel kapcsolatos -hogy én útáélnám a nőket (főleg pedig az un "egykalap alá vétel" minősített esetei) ... pedig én a nőkkel úgy vagyok, mint Gombóc Artúr a csokival. Csak nálam (nem a nick-nél, hanem a korpuszomban) az egyik legfontosabb kritériuma a nőnek a koponyaűri tartalom... ezért szoktam ökörködni az én kedves marok marcsám-ra hivatkozván, hogyugyebár, ha a puszta kielégülést orgazmusminőséget) tekintenénk kritériumnak illetve a bérpinák-és testek témakörében is... ugye a körömlakkszárogató (árlisták alja) kategóriájú nők, ha nem állok meg, akkor is szarszemétládaegygecialak vagyok, de ha megállok, meg főőőleg... [ Vulvae est non statitur]

Vannak dolgok a világon, ilyen a szar, a pálpusztai sajt vagy az eper, amiknek nagyjából az íze meg szaga egyugyanaz: nem kell feltétlenül mindent "megenni". Aztán pl oitt van a látványra gyúrt holland, gumikutya ízű műeper, ami szemre a legeslegszebb -sok nő efféle itt a "kirakat"ban. [Autópiacon is az ember sokszor jobban jár egy szürke kisegérrel, ami nem túl mutatós...] Márpedig a konzumpicsatársadalom [a picsa férfi a metroszexuális, akinek mindene borotvált az arcán kívül] megesz mindent, amit csak tukmálnak le a gégáján, glu-glu ... és készen akar mindent, fáradság és törődés nélkül, könnyedén.. a veddmeg-dobd el! társadalom embereinek a kapcsolatai is affélék...

hogy pl milyen egy nő, azt egyáltalán nem a ránézés vagy a baszás vagy "hogyan szopik" dönti el vagy "milyen a csöcse" sokkal biztosabb, ha elvisszük egy kirándulásra

egyébként köszönöm a tanítást, mindig is szivesen tanulok, ha van kitől és főleg mit

Kötekedő 2013.04.17. 08:10:06

Na!
Akkor úgy látom, hogy elég sok mindenben egyetértünk...
Az építő jellegű kritikát én is szívesen fogadom.
Az ész érves vitában is szeretek részt venni.
"Marok Marcsa"....én úgy gondolom, hogy soha, senkivel nem lehet olyan jó mint, az embernek saját magával. De azért jómagam mégis inkább partnerekkel szoktam a szellemi és a testi kielégülést gyakorolni.Persze igen "magas" szűrési feltételekkel mint, ahogyan azt más normális gondolkodású férfi társaim is teszik.

Más.
Számomra ezek a hölgyek már-már mint, nők szinte értékelhetetlenek. Aki mezítelen, fedetlen testtel, önmagából kifordulva mutogatja testének legintimebb részeit....hát biza ott már az észnek kicsit híján vagyunk.
A művészet az más. Ott nem a széthúzott segglyukkal pózoló testeket mutogatják. Vagy a testet-és számomra ez a szebb és izgatóbb- vagy az adott testrészeket külön.
DE! Ha már megmutatja mindenét egy hölgyemény akkor, én szemtelenül, pofátlanul alkotok a képek lényegét alkotó testekről véleményt.

Mellesleg... Azt látom, hogy szókinccsel rendelkezik rendesen és az idegen szavak használatától sem retten vissza. Ha az intelligenciát nem is tükrözi de a műveltséget ,olvasottságot igen. Ez dicséretes a mai világban.
Ám mégis arra kérném ha ,lehetne, hogy a helyesírásra egy picit nagyobb hangsúlyt fektessen!
Ezzel nem sértegetni állt szándékomban, csupán arra szeretnék rávilágítani, hogy szerintem egy olvashatóbb, helyesen írt komment talán nagyobb elismerést vív ki mint, egy választékosan csavargatott -már már a mindennapi élettől elrugaszkodva- idegen szavakkal agyon tűzdelt hozzászólás.
Olyan gyönyörű, irigylésre méltó ez a magyar nyelv, hát használjuk büszkén és bátran.

masseur53 2013.04.17. 15:55:34

@Frick László Emlékzenekar:
Bunkokam!!!!!
Bitte, bitte!!! Akadj le rolam, de vegleg. Ne irj ram soah többe, deha megteszed nem fogok valaszolni, mert engem a CSAJOK erdekelnek es nem TE.
Vedd mar eszre, hogy csak neked van ilyen ostoba szajmenesed.
Coki!!!!

Raven1975 2021.03.18. 10:59:57

Mindene formás [mellek - popó - combok] és ízletes! 10+++!
süti beállítások módosítása