Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mert a vöröshajú lányok a legszebbek

Vöröshajú lányok

Vöröshajú lányok

Armine

2013. március 20. - idelle

abby-winters-armine-redheads-001_s.jpg

abby-winters-armine-redheads-002_s.jpg

abby-winters-armine-redheads-003_s.jpg

abby-winters-armine-redheads-004_s.jpg

abby-winters-armine-redheads-005_s.jpg

abby-winters-armine-redheads-006_s.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gingergirls.blog.hu/api/trackback/id/tr135148017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tahó andersen 2013.03.20. 18:40:06

1 nap blokád alá helyezem a blogot!

cyd 2013.03.20. 19:08:26

@dr. gernika: Remélem igen, mert viccnek durva lenne.

Frick László Emlékzenekar 2013.03.21. 01:17:15

@dr. gernika: az Abby Winters (az euroleszbikusok fő beszállítója) vállalat kínálatát súlyozzák az ilyen hétköznapi borotválatlan lányok. A Vöröshajú Lányok korai korszakában gyakran is kerültek föl tényleg a vállalat portfóliójábóél csajok. A fotósok vagy filmesek a vállalat leszbikusai stb-stb (promóciós szövegeket lásd ott) rendesen fizetnek az alkalmi fotómodelleknek, ritka a félamatőr is.. ha nem akar tweetelni a punájával vagy bugyit se letolni, akkor nem muszáj.

WarriorGalor 2013.03.21. 07:43:24

Már bánom,hogy rá/megnéztem...

kodzseknyalóka 2013.03.21. 07:57:24

Irdatlan lófejü!!!Testre gyenge közepes.A pinàja is ronda,de nem azért mert szörös(holott a borotvàlt,részben borotvàlt jobban tetszik),hanem mert "óvodàs","gyerekpunci",ahol nem làtszanak a belsö szeméremajkak.

Kis ördög 2013.03.21. 08:07:11

Ezen azt lenne munkája egy plasztikai sebésznek és még túlórázni is tudna rajta

vittore akit kitiltottak 2013.03.21. 10:36:10

Nem értem a sok fanyalgót. Jó, jó kicsit ló feje van, de attól még ezerszer többet ér és "hálásabb" mint egy műanyag szilikonpicsa.
Ha senkinek nem kell, én vinném. :)

AsszemGonosz 2013.03.21. 21:27:07

Én is... Én is... Edzenék belőle egy jó kis tanyasi mindenes, tenyeres talpas, betonozó, kútásó, fanyüvőt. Természetbeni juttatás kizárva, szigorúan cash-ben fizetve és nincs semmi bizalmaskodás ! :D

Frick László Emlékzenekar 2013.03.22. 01:52:58

@kodzseknyalóka: naés? Tudta azt, maga marha, hogy vannak olyan pinák, amiknek a nagyajkaiban semmiféle fidrekfodrok sincsenek és még a csiklaja is egy borsószemecske a legduzzatagabb állapotjában, a zamata viszont, a zamata! vagy a hüvely előfalán a párnácskája meg akkora, mint egy kőrisbogár és ha azt kétujbeggyel lágyan [egyes pinatulajdonosok ízlése szerint viszont keményen & vadul] megnyomizza... de kinek beszélek és minek...

kodzseknyalóka 2013.03.22. 08:46:52

@Frick László Emlékzenekar: MARHA AKI MONDJA!!!Ùgy làtszik nem tudja,hogyan illik hölgyekkel beszélni!A bunkó stilusàt tartogassa arra,aki megérdemli!
Igenis tudom,hogy van "zàrt pina" és "pillangó tipusù" is.Szerencsére én az utòbbiba tartozom :))),és eddig csak pozitiv visszajelzéseket kaptam:))).
Alapbòl nem mondom az "ovis" pinàra hogy ronda(holott nem tetszik,mert SZÀMOMRA nem erotikus),de ennél a nönél màs jelzö nem jut eszembe,mert alapbòl trampli szegényke.Pedig én màr nagyon ritkàn fikàzok valakit,hisz eléggé toleràns vagyok.

solo martin (törölt) 2013.03.22. 12:52:29

Minősíthetetlen nem pontozom!!!

InteriorLulu 2013.03.22. 14:59:08

Az egy dolog, hogy fizimiskailag nem kifejezetten szép, de legalább ne vigyorogna ilyen idiótán...
Nincs rossz teste amúgy, lásd az álló képet, még ha messze nem is bombázó. Amúgy tényleg fura, hogy egyik képen sem látszódik semmi a kisajkakból, de ez persze nem minősíti őt.

Frick László Emlékzenekar 2013.03.23. 01:36:18

@kodzseknyalóka: Miből derülhetne az ugyan ki, hogy kiskegyed hölgy? Marha nő nincsen? Pl kiskegyed marhaságot beszélt megint, hiszen pl az index, mint vállalat, a toleranciát mintegy fémjelzi is, miközben jóformán mindent fikáz a Jávor Benedek féle PM-en kívül, még pl a tápláló apjukfaszát, Gyurcsány Ferencet is Ágybavilelőként époszijelzőzték.

A nőiségnek pl lehet jelét is adni, akár textúrálisan is. Pl a képen látható nő szültetett külsőadottságokal, amikkel született és kis életében pedig ezeket a külsődlegességeket erősítette vagy gyöngítette. Jellegzetes férfibunkó álláspont a kinézetből kiindulni, de mint a nagy kufferba való szivesenpakolás esetei, amidőn a férfi a nőt négykézlábból ejti meg hátulról és megragadja a nasi-nasikban csacsihasszerűen jelentősen ledomborodó asszonyi hájakat s úgy húzza még rá a faszára a hölgyet, hogy annak kívánsága szerint mégföljebb hatolván a méhszáját csiklándja... de persze BESZÉLNI arról, hogy a ma divatosan elúrhodó anorexia ellenére a dús nőihasak élvezete milyen bugyrokban pucsorog? -ááádehogy. Csakúgy, hát ha tolerancia, pl egy hölgy kiállhatna esetleg nemtúljólkinézős nőtársa mellett azzal, hogy a kép az a kép, de értelme nem az, amit ábrázol, pl nem tudhatjuk, hogy a pinája szerelmes állapotában mely gyümölcsök ízét igézve pl tenzines vagy mittomén, mutatja a szilvalekváros avagy almaléízű tobzódásait, nembeszélve arról, hogy egybederekú és cseresnyecsöcsű nú puncorgója is oly gyöngéd szori-szoritgatásokkal jutalmazhatja elélvezvén a szorgos faszt, hogy á prucco-puruttya, az is hirtelen frecskendezni kezd, a két SZERELMES korpusz együttes gyönyört élve meg. mert tehát még ekkor a szerelemről nem is volt szó, két szerelmes ujjbegy érintése nagyobb élvezet, mint amit férfi az egyetemistalány kategóriában 50000 Ft-ot áldozván a családi büdzséből, szakszerűségben élvezhet. Vagy pl ott van a szopás, mint olyan, háztáji amatőr felvételek bizonyítják, hogy a német tüchtige hausfrau szegmens 40-és a halálközötti tagozata, pl egy 57 éves Frau eredményesebben és spermakoöbcentiméterben mérhetően, a lövelletek hosszában és erejében kimutathatóan is, hatékonyabban szopja a számára örök és állandó szerelmetárgyát (és gyermekeit nemző) faszt ... mint egy pornóipari bérluvnya, aki "torkozik" meg effélék.

Mindeztasokat csak azért írtam magának, nem, mintha megérdemelné, de maga választotta a kötekedő nevet. A kötekedés pl falusi bicskáslegény stílus, és az kötekedjen tehát, aki amidőn A-t mond, mellé tud B-t is nyögni, és ha bugyli-ki-bugyli a helyzet, akkor TENNI (azaz itt a példámban beszélni) is képes.

Koedukált munkahelyeken találkozni ilyen hölgyekkel, mint amit maga önkéntelenül alakít, a szájával fergetegesen beszél a szexről, de pl kézimunkázni sem tud és az irattári könnyed oralis attac-ban kiderül, hogy legalább 47 foga van és a váltakozó mellbőségének az oka nem hormonalis, hanem attól függ, hogy a szivacsbetétes-emelős ciccfixxeiből melyiket kapja elő és mit van még ideje abba beletömködni.

Valamint: Ha a fejünktetejére is állnánk, itten más mezeje a viadaloknak nincsen, mint ez a fehéralapon fehérnégyzög, amit karakterekkel pöcögtetünk és mitnemondjak, én háromujjal is vagyok magánál különb nő, ha akarom.

A hölgyeknek kijár a [kötelező, lovagias] tisztelet. De azért Robert Schumannak a nem a legkönnyebbek közé tatozó zongora-életműve kevés lejátszani a különbséget a kötelezettségből elnyert formálistisztelet és a sugárzó nőiség teremtette természtes férfihódolat között

Frick László Emlékzenekar 2013.03.23. 01:46:42

@kodzseknyalóka: csak most fedeztem föl,. hogy a képen látható hölgy az Abby Winters vállalatnak dolgozott (tehát pénzért, lásd a cég tájékoztatóját) és mint "erotikus termék" a [kripto] leszbikus nőket célozza. [Utalnék a törvényszerűségre, amit Dr Vad Katalin szakembernő tárt föl, miszerint a "leszbikus pornó" műfajában heteró nők tettetik a hancúrt [porszáraz izgalmonkívüli higgadt pinával] hetero [faszhuzigáló maszturbinatív] férfiak élveztetésére.

Röviden tehát, ugyan mi a kisfaszomért is lenne a maga számára erotikus ez a sorozat? Ha pl azt állítom, ami könnyen meglehet, hogy a klépen látható nő nem pasizott be már amúgy alaposan több, mint nyolc hónapja és a pinája zamatait és illatösszetevőit nem rontotta a beléfrecskelt férfimag, tehát a pináőja aromái jellegzetes árvánhagyotpina aromák, ez ugyan mit igézne magában, hacsak a maga pinája nem árva és maszturbálás közben esetleg kóstizna is, amit élből kizárnék. De még ha kóstizós is, egy csomó ízösszetevőt a pina nem a gazdája számára termel szorgos mirigyeivel, hanem férfiaknak (vagy valóbanleszbuikus nőknek a butch kategóriából)Tehát ha elkezdenék magának áradozni a leglehelletfinomabb joghurtillat összetevőkről, amik fasztól árva pinkusokból csak párállani tudnak... amik a pinanyaló arszlán szemeibe szinte a meghatottságkömnnyeit csalják... ugyan, mi érzemény kélne a maga kebleiben?

kodzseknyalóka 2013.03.23. 10:34:59

@Frick László Emlékzenekar:aki itt marhasàgokat összehord az nem én vagyok,hanem ön.Szed maga valamit,vagy alapból ilyen kattant?A tünetei mindenesetre olyanok,mintha csùnyàn rajtamaradt volna valami illegàlis szeren.
Ja és igenis büszke vagyok arra,hogy nö létemre ki merem nyitni a szàmat,elvégre nem a középkorban élünk és nem is a Közel-Keleten,ahol a nök nem mondhatjàk el a véleményüket.De ùgy làtszik nem minden pasinak jönnek be a hatàrozott,cserfes nök,de engem ez kurvàra nem érdekel.Én màr csak ilyen vagyok,de legalàbb öszinte.
Apropò vélemény:nem én vagyok az egyetlen,akinek ez a nö(Abby) nem
tetszik,maga mégis csak velem kötekszik...Nem veszi észre maga,milyen nevetséges?Nem én kezdtem az egészet,hanem MAGA!De velem aztàn jòval kezd ki!!!Ràadàsul sértegetni attòl még nem kell a màsikat,meg lemarhàzni,ez ùgy is csak önt minösiti...

Frick László Emlékzenekar 2013.03.24. 03:36:02

@kodzseknyalóka: .... mit is találjak ki magának, hasonlatot, hogy egyáltalán érzékelni tudja a néhai, ősnői attitüdben élő igazi nők és a mai általában konzumpicsák (látszólagos "nőiegyenjogúság" ban "kivívott" micsodával... szemre mintha ma többjogúak lennének az ősnőknél.. az eredeti berendezkedésben a nő "hátrébb állt" pl a házasságban. Fogott egy embert magának, urának nevezte, előretolta... de ez a színre fallokrata ősfasz inkább útgy funkcionált, mint gőzmozudony előtt a V-alakú eke, tolt el-le férje, ami "odakünt a társadalomban" útban volt. A valódidöntést az asszony hozta, de a "fallokrata" állt ki vele. Ezek a régi nők a mai konzumpicsákkal a tányérjuk széléről a frissensült hajmásvér ZAFT-ját tunkolták volna ki. Pl a Felhomályosulás előtti későbarokk francia nő valósággal másodlagos politikaihatalmi ágazat volt. Egy fallokrata a felesége mellett tartott még 3-4 szeretőt, plusz a házi nőiszemélyzetet (úgymint szobalány, szakácsnő, pesztonka) is meg-megpocskolta in tergo... de mindig tartott egy észbéli szeretőt (mint pl Beaumarchaise) akivel testiszerelmet ugyan [már] nem éltek, de erős, tápláló szellemikapcsolatot tartottak, hogy is mondjam... észbelileg konzultáltak ... most, a letűnőfélben lévő XX. században egy angol feminimopicsoid szociológusnő az elnyomott muzulmánnők életének tanulmányozása (és a faszokratizmus elleni felbujtás) céljából Afganisztánban élt pár évet nomád törzsekben és onnan, mint a Nők Országából tért meg. Földerítette, hogy a tényleges hatalom a már nem szülőképeskorú (tehát fedetlanarcű, kackiás bajszos) Bölcs Banyák kezében van, ők hozzák meg este a főnökség sátraiban a tényleges döntéseket a nyersópium, a kecske, a fegyverek vagy a szűzlánypok árfekvéséről a piacon, amikkel színleg aztán a törzs faszokratái állnak ki.. ha a döntés rossz volt,.l a faszokrata ég le vele, ha jó volt, akkor megint A Nők voltak a zseniálisok!

Még ma is a legundorítóbb bőrfejű, kigyúrt óbronzmetál BMW X5-ösös -Audi Q7-es vállakozó(és maffiózó) mögött hátul a gyerekekkel a kis SmartFour bevásárlósportkocsiban szerénke kis elnyomottasszonynak látszó nők húzódnak meg... brieftaschili-jukban jelentős összegekkel feltöltött bankkártyákkal. Az ismertebb celebek közül talán Stahl Judit él ilyen ősnői attitüdben.

A sértegetésről annyit, hogy erre is érvényes a Nagy Fing Szabály. Nézzük csak, mit purcantott maga a valószínűleg ánuszkozmetikázott üde rózsás-szirmókás segglyukjából: "+Irdatlan lófejű!!!Testre gyenge közepes.A pinàja is ronda,de nem azért mert szörös(holott a borotvàlt,részben borotvàlt jobban tetszik),hanem mert "óvodàs","gyerekpunci",ahol nem làtszanak a belsö szeméremajkak.*
Ugye egy pinás lényről, amit az ember alapból feltételez, az empátia. Az rendben, hogy a férfiállat akkora tahó, hogy nem tudja, semmi összefüggés nincsen a nőistest KINÉZETE és a test gyönyörei között.. lehet egy Tökéletes Alakú Nő paszív biolovedoll a testiszerelmben és a lakozhat a Nagy Kufferban ráadásul egy olyan édes-zamatos és üde pina, ami szorgosan markolássza a faszt tripla O-gyűrűivel... meg az, hogy ennyivel legyen már tisztában, hogy boizony sok-sok pinában egyáltalán semmiféle fidrek vagy fodorok nem találhatóak. Sőt, a csikló meg legduzzadtkásabb állapotában is maxxx ujjbeggyel kitapintható borsószemecske a pisilőluk fölött. (erre a banális & közhelyes nőiérv "Nem szoktam más nők p9ináját lesni vs. a nagy és jelentős fidrezettségű fodrospinájú nők, akik főleg kamaszkorukban diáklányok között intimhelyiségekben sokat is szenvednek az öket a kikandikáló ciccanyelvinkóik miatt még csúfoló lánytársaiktól [sokszor kell nekik tehát hidegvíizben zuhanyozniuk, mert inkább utolsónak maradnak a kollégiumban]

Visszatérve a Nagy Fing Szabályra [nők nem finganak, ezt tudjuk] mimndenkinek a sajátfingja tkpő nem is annyira büdös, a skálán valahol a frissenfőtt kelkáőosuta és a nemes sajtok bukézottsága között helyezkedik el és természetes, és csupán szénhidrogén... míg a vélük opponens [ a leánykollégiumi hálóban a büdöslábú trampli Schwajzl Krisztinke] fingja elviselhetetlenül brutális és persze tahóságos gáztámadás. Tdehát maga GYÖN és minősíti, pl ismeretlen nőtársát oktondin.. holott van itt hülyebunkó férfi elég, akik a látszatra adnak és a természetadta bájosságokhoz meg vakok és tapló-sötétek. Meg pl azt hiszik, hogy a ciciélvezés annak a cicinek a zacskótőtöttségétől c méreteitől függ, pedig néha-ritkán megszólalnak olyan férfiak, akik házastársi koituszok közepette hatalmas kebleket durmászolván tenyérbeillő, bimbóival a férfitenyér közepét csiklánó mellecskékről ábrándoznak, valamint egy jóformán semmi, csak cseresnye-mellecske élvezete ugyanoslyan nemes lehet, mint egy hatalmas TÖFFTÖFF dudáé.

*a marhaságairól még annyit, hogy vannak pinák, amik nyugalmiállapotukban alig-cincirizettek, szinte semmi fodrocskájuk és a bibécskéjük se feszíti annyira a foitymácskát [ a csiklót ölelő satyak-csücsköcskét) aztán izgalmi állapotban csak duzzad-csak duzzad és hogy, jó sok képsorozaton láthat itt ilyet, hát az, hogy a férfiközönség vak ezek iránt a gyönyörűségek iránt és nem figyeli meg (némelyik már akkora, mint egy-egy malacfül s harmatos is)... találkoztam pl nővel, akinek fogalma sincsen, hogy ezek a fidrekfodrok nagyon is funkcionálisak, mint pl a pinaszőr pamacsa is a vágat fölött... ugye, ha idősebb nőt kérdezünk, akinek a pináját csak a két (három...) szülése előtt borotválták le, panaszolta is, hogy amíg csupasz volt a poinája, spirálalakzatban körbekörbe mindenhová ment az a pisi ... és még kopaszpinaügyben, ugyebár a hygiénéről van szó, de a nők nagyságrendekkel kevesebben nyalnak pinát így nem tapasztalhatják a gyakorlatban, hogy egy szemre nemundi divatos fazonált vagy borotvált pina alkatrészei mennyire lehetnek pisiízűek a kinyalás korai fázisaiban. A pnaborotválásnak ugyanis a gyökerei nem hygieniai vagy esztétikai igényfejlődésben vagy bizonyos öregurak kriptopedofil vágyainak kielágítésében (gyerekpunát akar felnőtt nőnek) kapaszkodnak, ennél sokkal primitívebb és prózaibb inditáka van ennek a "forradalomnak" a fémborotvaipar piacvesztésére adott válasz, az elektromosborotván lenyomták a hagyományosborotvapiacot és a hagyományosborotvapiac a nőiszegmens [konzumpicsák] felé tágított olyannyira, hogy a ma egyre picsább férfiak is benyalták ezt a marketingtrükköt.
süti beállítások módosítása