Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mert a vöröshajú lányok a legszebbek

Vöröshajú lányok

Vöröshajú lányok

Tárgyalóasztalon

2013. május 27. - idelle

russian_3.jpg

russian_6.jpg

russian_10.jpg


russian_9.jpg

russian_8.jpg

russian_7.jpg

russian_13.jpg

russian_11.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://gingergirls.blog.hu/api/trackback/id/tr355316113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gywer76 2013.05.27. 07:44:43

Van egy jó mondás a kis hölgyre; olyan lapos elölről, mint a lángos hátulról (köszönjük Bendegúznak az elmés megjegyzést). A baj csak az, hogy ő hátulról is olyan lapos...

Secnir 2013.05.27. 08:28:58

hát, ha egy ilyen rusnya némber így bepucsítana az íróasztalomon, azt hiszem csizmával basznám fejbe, hogy tanuljon némi jómodort. vagy csak kinyitnám az ablakot mögötte és kilökném (hogy jöhessen a következő versenyző...

masseur53 2013.05.27. 09:16:59

A pinnäja miatt fölek a szörvagastol, a honalja miatt a izadtsagszagtol, max egy laza szopasra vallalnam be

Frick László Emlékzenekar 2013.05.27. 09:35:16

@dr. gernika: A többnyire dollárral vagy egy éjszaka luxus-szállodával [+FP] vagy szexi nőialsóneműkkel fizető "fotóműűűvészek" gyakran Oroszország Ural-aljai, Volga-alsófolyásvidéki vagy nyugat szibériai kisvárosaiban kajtatnak föl teljesen amatőr nőket, akik keresetüket zöldségraktári válogatóként vagy betanított elektronikai összeszerelőként szokták kiegészíteni és el kell dönteniük, hogy a munkásöltözőben hülye elbaszott európaipicsának csúfoltassák-e ki magukat a hónajjkuttyátlanság miatt munkatársnőikkel vagy pedig borotválják a hónalj-és fanszőrzetüket a két-háromévente arratévedő "igényesebb" nyugati (pl román üzletkötő, bolgár gépbeállító, magyar kamionsofőr stb.) kuncsaft miatt, akik autóban szopatáskor vagy a bar vécéjének folyosóján doggyfart-ban úgyse húzatják le velük a pulóvert, az ánuszpamacs pedig jól jön azok ellen, akik az análist ad hoc erőltetnék.

Itt meg gondolom, a fotós úgy volt vele, nem koptatja (vagy fertőzi el a pengés) borotváját, majd jó lesz a hairy russian amateur slut kategóriában.

Frick László Emlékzenekar 2013.05.27. 09:41:38

@masseur53: Hogy Takó Annát, a Rákosi korszak miniszternőjélt idézze,m: "A szappan csudákra lépes!" Valamint hihetetlen, de már Thomas Alva Edison a XIX. század dereka-végetáján fölfedezte azt, hogy behatolás előtt a pinaszafttól síkos ujjakkal széjjel lehet simizni nem csak a kisajakak fidreit, de akár a fanszőrzetet is. Szőröstől utoljára az Eurázsia történelemben Assurbanaplu asszír harcosai hatoltak be, de ők is lóháton, vágta közben, ha egyszerre két nőt karoltak föl a leigázott városban. Ja meg esetleg a II. Ukrán Front harcosai Tiszalöknél 1944. októberében egy görbébb este egy liter magyar pályinka után, de ők néha már a lukat is elnézték.

masseur53 2013.05.27. 09:55:41

komám a monomániás véleményedet ird nyugodtan, kár nekem címezned. Én is cs a saját véleményeme írom cimzés nélkül. A csajról nekem ezek a gondolatok jutnak eszembe. Róla, nekem. Érted, nem miattad és nem neked irom le. Érted?

Veresimádó 2013.05.27. 11:10:28

Komolyan. Simán bevállalnám...
Hálás típus, aki szétszed!!!!

Frick László Emlékzenekar 2013.05.27. 13:16:01

@masseur53: Bocsáss meg, nem a nevedet olvastam, csak a "véleményed" amit inkább afféle csoporttudat kivetítésnek neveznék, mert "saját"-ság annyi sincsen benne, mint egy vajpapírról emlékkönyvbe kopírozott mikiegérben. Benéztem a szövegedet, azt hittem, hogy egy szegény kis tudatlan későserdülő rejszmester fiúka írta, aki még csak borotvált néniket látott, azokat is ingyenpornó oldalakon... Remélem, ez volt az utolsó, hogy hozzád szóltam, tőlem oszt olyan hülye maradhatsz, amilyen csak akarsz :D

InteriorLulu 2013.05.27. 14:26:55

Fizimiskailag nem egy alandölon, ám a teste, itt is főképp a feneke, csudaklassz. És csak mert a 3. képen úgy néz ki, attól a feneke még nem lesz lapos.
Szóval van benne lehetőség, csak meg kéne tanulnia kedvesnek és jófejnek kinéznie.

2013.05.27. 18:17:30

megfogott az arcában valami, de a bozontot nem díjjazom az alvázon

vfo 2013.05.27. 20:03:19

"Nápoly királynőja gonosz fifikával,
megölte öcsém mérgezett p-csával"

(Lőwy Árpád)

vittore 2013.05.28. 16:39:00

Kövezzetek meg, de én nagyon basznám. Fej bejövős, hónaalj kutyát lenyírnám, és ennek a nőnek nem puncija, hanem a szó szoros értelmében vett PINÁJA van. Simán kell.

Frick László Emlékzenekar 2013.05.29. 06:07:14

@vittore: Ivaérésem korai szakaszában még a hónajjkuttya szó is ismeretlen volt és a réten rohangászó leányok alkarjain az élfény arany pihékkel igézett és a zsenge, finom szaftoktól csapzottkás pinaszőr, a kukorica"szakáll"nál is kasmír-selymesebb meg az ahhoz hasonlatos hónaljszőröcskék, tudom, hogy ma már ezt elképzelni is nehéz, de akkoriban még sok vidéki parasztlányt úgy nevelt az anyukája, hogy reggel hideg vízben pofit mosni, mert az szépít és a hónaljakat is a ALAPOSAN kimosni hideg vízzel ébredés után.
Ehhez képest 30-as éveiben olyan nőkkel teli irodákban dógoztam, ahol csupa hónajkuttyátlan nő dógozott, akik reggel a két mutatóujjukkal a szemecskéiket mosták ki, viszont a mosatlan ÁM CSUPASZ hónaljukat jó alaposan besprézték EZZELAZILLATTAL majd pedig a biztonság kedvéért a blúzukat meghintették AMAZZAL a parfőmmel és ehhez még a ruhaöblítők és a szekrénydezodorok illata. Igen ám, de amidőn a főnök hívatta őket és a pánikba HIRTELEN megizzadta, hónaljkutya nélkül is rendes vaskos hónaljszag kúszott át az illatkendők fátylain.

Szerelmeskedés közben akár le is nyalhattam egy jólmosdó leány hónalját, semmi sósat nem éreztem vagy rosszízűt vagy keserüt, hanem a szerelmi üzekedés harmatát... .
és most tessék egy próba: nyaljatok csak le egy maimodern hűdehygcsi csupaszhónaljkuttyust :D

Szintiboy alias Zagyva Tibor vagyok Tiszakarádról 2013.05.31. 11:09:00

@Frick László Emlékzenekar:

Nincsen egyéb írása a művész úrnak valahol a Neten? Követelek Önnek egy tárcát az Index szarrekesztőségében, és bátorítom, hogy ragadjon pennát, mert együtt veri az általam igen mélyen tisztelt Cserna Szabó Andrást és Pozsonyi Bucó Ádámot, pedig már az ő írásuktól is fetrengeni szoktam :-)

Frick László Emlékzenekar 2013.06.01. 04:15:48

@Szintiboy alias Zagyva Tibor vagyok Tiszakarádról: Részben megtosztelő az összevetés, kifelejtette Cserna művészúr iker-társát, a maimarketingben sokkal ügyesebb Grecsó urat. 11 évvel ezelőtt a két jelentős művész pompás soft-pornót nyomatott az élet és Irodalom és irodalom fantázianevű rovatában Dr Dérczy irodalomtörténész professzorúr jóvoltából.

Harminckét nevem volt a blogocholizmusomban, mint Ölég Blogomolov is tevékenykedtem.

Az index elavult, a májerek mind a 444-ben nyomatják, az indexben (a Dohánygyárban) csak a mesterkélt hülyelyányfrizurcsis borotvált szekciót hagyták hátra [a metroszexuális fiúk az arcukon hagynak borostát, de az ánuszkozmetikára sokat adnak]

rájuk hagyták az ipart a 444.hu és a cink májerei:
kigondoltam.blog.hu/2010/06/08/egy_cimlaptunder [ők írják a portfólióblogokat és blogtüöndérei is voltak az Isteni Férfiaknak ]

frickzenekar.blog.hu/2011/03/09/a_magyar_humor_evtizedei

Az index sorsa is ez lesz, mint a blogteré (amit az indexesek kaszáltak le a piacról akkor, amikor úgy tűnt [2006-ban], hogy a blogolás a jövő fészbúkja
egy távolódó szatellit
alattmese.blogter.hu/192519/_hamlet_-a_legrovidebb_valtoza

orczy tér 1. 2013.06.02. 14:30:25

Ez a hölgyemény szétszedi az embert,mint Floki a lábtörlőt.Vállalom szívesen!
süti beállítások módosítása