Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mert a vöröshajú lányok a legszebbek

Vöröshajú lányok

Vöröshajú lányok

Ars Poetica

2012. szeptember 30. - Kényszerbeteg

Már régóta tervezem, hogy megírom ezt a post-ot, de nagyon nehéz indulatok nélkül megtenni, azért megpróbálom.

Sok látogató felhánytorgatta már, hogy az oldalra nem csak igazi vöröshajú lányok kerülnek fel, vannak festettek, vörösesszőkék is. Ez igaz, a személyes döntésem volt ez az oldal 1-2 hónapos üzemeltetése után.

Miért is döntöttem így? 

  1. Nagyon kevés igazi vöröshajú lány van, akiről képek nyilvánosan elérhetőek. Ha szigorúan nézném, akkor bizony nagyon-nagyon kevés post lenne az oldalon, körülbelül hetente 1-2 lányt tudnék összegyűjteni egyedül, ugyanis állandó segítségem az elmúlt két évben nem volt.
  2. Imádom a női testet. Akkor is ha nem tökéletes, akkor is ha kicsit idomtalan, akkor is ha van benne szilikon, akkor is ha kicsi a mell. A vöröshajú nőket nézni, róluk ábrándozni még jobban imádom. Nevezhetjük ezt beteges vonzódásnak, perverziónak is ha úgy tetszik, én úgy tekintek rá, mint hóbort, ami kellemes perceket okoz nekem a képek gyűjtögetése közben. Ezek miatt nekem bőségesen elég annak illúziója, hogy valaki festett vörös. Emiatt a többi szerkesztőnek is engedélyeztem, hogy festett vörös lányokat rakjak fel.

Miért írom le pont most? Azért mert az ezt sérelmező, alpári stílusban a postok alá kommentelők miatt egy lelkes szerkesztő, aki (és ezt szeretném hangsúlyozni) semmiféle ellenszolgáltatás nem kapott azért, hogy képeket válogasson, méretezzen, feltöltsön, időzítsen, leharapva a saját szabadidejéből, megunta a fikázást és nem folytatja tovább a posztok készítését.

Tudom, a negatív kritika segít az oldal jobbá tételében, de az "ez szar", "okádék", "nem is igazi vörös" jellegű "kritikákkal", (már ha az ilyet lehet egyáltalán annak nevezni), nem tudunk mit kezdeni, annyit értek el vele, hogy rosszul esik. Kritizálni akarsz? Jobbá akarod tenni az oldalt? Mutasd meg magad, bárkinek lehetőséget adok, hogy szerkesztő legyen, akár egy két poszt erejéig, ha az ideje csak ennyire engedi.

Imádom ezt a blogot, akarom, hogy sokáig működjön, de ehhez kell egy kis megértés és stílus is.

Tehát kedves kommentelő, mielőtt leírnád ezredjére is, kérlek ne koptasd a billentyűdet, mi szerkesztők tudjuk, hogy az ide felkerülő képek egy részén a nőknek festett a haja.

 És egy kis ajándék:

 hot redheaded girls 22 Redheads: Mankinds Holy Grail or Unholy Omen? You decide (40 Photos)

Kiegészítés (2013. április 23-án):

    1. A blog szerkesztői az elmúlt éveket, évtizedeket többnyire valódi szexszel és nem erotikus képek (illetve pornó) nézegetésével töltötték. Ezért kár kommentelni, hogy egy képsorozat régi, ezt az opciót a blog szerkesztése során egyáltalán nem vizsgáljuk.
    2. Aki csak azért jön ide - és tisztelet a kivételnek, de a politikai "hitvallásokat" tartalmazó nicknevű látogatókra ez nagyobb arányban igaz -, hogy a lányokat és/vagy a többi látogatót, kommentelőt kritizálja, fikázza, herótozza, buzizza, stb., figyelmeztetés nélkül, egy pillanat alatt repül az oldalról, örök kitiltással, a kommentjével együtt.
    3. A nézetkülönbségek közzétételét, az évődéseket és civódásokat általában engedélyezzük, de senki ne lepődjön meg, ha egy-egy általunk durvábbnak ítélt hozzászólás egyszer csak "eltűnik" a kommentlistából.

A bejegyzés trackback címe:

https://gingergirls.blog.hu/api/trackback/id/tr844810934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2012.09.30. 10:01:51

Egy közéleti bloggon is rendkívül trágár a hangnem, mit várunk el egy erotikustól? Engem spec nem érdekel a hajszín, ez az oldal ingyen van és frissül. :)

Nesebar 2012.09.30. 10:57:09

Ne foglalkozzatok a sok elmebeteggel.
Csináljátok ugyanígy tovább, mi maradunk, nem megyünk máshova.
Maradok őszinte tisztelettel,
Egy senkiházi tróger

Pina_bubus 2012.09.30. 10:57:55

Kedves Szerkesztők!
Amit csináltok és amilyen lelkesedéssel csináljátok az pontosan elég ahhoz, ha csak egy percre is, hogy egy olyan világba lépjünk be, ahol a fantáziánkra van bízva minden, ahol minden úgy történik ahogy azt Mi, Én szeretnénk! Kívánok Nektek még sok-sok kitartást, hogy a napi adag(unkat)omat, megkaphassuk. A többit pedig csak simán el kell fogadni, hogy Ő így próbál érvényesülni. Amint nem kapnak az e fajta látogatók semmi figyelmet szépen sorjában lekopnak majd és máshol próbálkoznak!

xlac 2012.09.30. 11:22:09

Ne vegyétek már a szívetekre!Posztoljatok a fikázóknak hatalmas répával megáldott néger fickókat! Arra buknak azért háborognak. :D

OttoMaster 2012.09.30. 12:10:40

ezt egy másik blogban úgy oldották meg, hogy a cím elé odaírták, hogy "nem csak" és akkor mindenki befoghatta....pl: nem csak vöröshajú lányok. A blog tematikája ettől még nem változott, viszont okosan csináltak egy kiskaput a hőbörgő baromarcúak miatt... Ezt most csak leírtam nemtommé' :) Sztem inkább érdemes a pozitív kommentekre koncentrálni, mert akármerre jársz az interneten, trollok mindenhol lesznek... :) Csak így tovább, én szeretem ezt az oldalt, és nem akarok idegösszeomlást kapni, mint a múltkor amikor a blog eltűnt...derosszvótaz' :)

vörösgandzsa 2012.09.30. 12:33:04

Sziasztok!

A blog lelkes látógatója vagyok. Nagyon "megijedtem" amikor leállt pár napra.
Számomra is egy kellemes hóbort a blog napi szinten való megnézése. (bár kezdő oldalam a böngészőben a google, de elsőnek mindig a blogra nézek rá ha elkezdek netezni)
Azért is regszitráltam ma, hogy ide tudjak kommentelni és @KILLERLOOP-ot visszahívni.

A vérfrissítés a blognak sztem nagyon jót tett.
Nem mintha előtte rossz lett volna, de sokkal több kép kerül így fel naponta. Ha jól számoltam akkor most 3-an szerkesztíttek a tartalmat (illetve már csak 2-en @KILLERLOOP elvesztése miatt)
Szerintem is a blog fő címe alá pirossal kiemlve ki kellene írni hogy "eredeti valamint festett vörös hajjal".
Ha valaki ezután is fikázza a festett hajú postokat, azzal sztem egyszerűen nem kell foglalkozni.

TEHÁT @KILLERLOOP KÉRLEK NE HAGYD ABBA!

Nekem pl. Nalli nagyon bejön
gingergirls.blog.hu/2012/09/25/nalli
(s már az első képről látszik, hogy festett vörös) Nem fanyalognék, hanem mekérném hogy lent is fesse vörösre magát :))

pitybull 2012.09.30. 12:35:27

A troll mindenhol megterem. Sajnálom a döntést, de a lényeg, hogy az élet és a blog megy tovább. Szóval így tovább...

vörösgandzsa 2012.09.30. 12:49:44

Talán jó öttlet lene egy szavazás arról, hogy KILLERLOOP folytassa vagy sem.

Félreértés ne essék: nem ismerem KILLERLOOP-ot,
nem tudom mennyit postolt.
Egyszerűen csak "félek" hogy a napi 4-5 post le fog csökkenni, és az valószinüleg mindenkinek rossz lesz.

TheElf · https://www.kalandmester.com/ 2012.09.30. 13:42:42

Nem fanyalognék a festett / nem festett kérdés okán, de úgy gondolom sokszor jobb *előre* tisztázni mit várhatnak az olvasók, mint *utólag* magyarázkodni, ha valaki panaszkodik, hogy nem azt kapja amit a blog címe, egyes cimkék ígérnek. Ráadásul ha mindezt akkor teszed amikor egy szerkesztő távozott, és az elégedetlenek adják az ellenségképet az furcsa.

Tudom, nem rajtatok múlik, de amikor szépen kinn van a vörös hajra való utalással valaki az Index címlapon, akkor elvárják, hogy az valóban vörös legyen. Mert miért egy festet hajú átlagos fotómodell kap címlapot? Azt mondjátok a vörös hajú lányok a legszebbek, ebben pl. akár a bőrszín is hozzá tartozik. Sőt az is, hogy a vörös haj bizonyos közegekben elterjedtebb, és ott más adottságok is gyakoriak.

Egy vörös hajú lány az esetek többségében nem csak a hajában különbözik egy szőkétől, barnától, stb. Ettől is lehetnek ők a legszebbek. És ezt a különbséget önmagában nem pótolja a hajfesték.

Egy vörösre festett, szilikonnal kitömött, másodvonalbeli pornószínésznő nem mindenki szerint érdemel index címlap szintű kiemelést. És nem feltétlenül igaz rá, hogy a vörös hajú lányok a legszebbek. Nyilván, ha lenne olyan opció minden postnál, hogy a szerző ajánlja-e kiemelésre vagy nem, akkor ritkábban lenne festett vörös a címlapon, a kritika itt a blog.hu-nak is szól.

De amikor azt mondod, hogy "igazi vörössel kevesebb post lenne", el kell dönteni hol a határ.

Inkább legyenek olyan lányok akik nem vetkőznek a kamerának, de szépek? Fotó mellett festmény? Renderelt képek? Más digitális alkotások vörös hajú főszereplői? Sok felé lehet tágítani a határokat, sok helyen lehet képet keresni.

Azt mondod mindenkinek adsz esélyt, hogy szerkesztő legyen. Mondjuk a népes Poser / DAZ scénának is, akik photoshop és szilikon helyett renderelt lányokat tennének fel? Mert ott is könnyű a vörös hajat "megcsinálni"?

uberwitcher 2012.09.30. 13:49:24

@vörösgandzsa: Támogatom Gandzsa felvetését! Maradjon KillerLoop :) Az ízlése nagyon hasonló az enyémhez, így igazi felüdülés volt minden egyes posztja ;)

Szittyakürt 2012.09.30. 14:44:38

1. KillerLoop által beszerkesztett lányok nekem nagyon tetszenek. Ezért sajnálnám, ha tényleg befejezné a munkát, itt a blogon.
2. Troll mindenhol akad, itt is. Ezt sajnos tudomásul kell venni. Tartózkodni kell az etetésüktől, akkor talán kikopnak.
3. Vannak olyanok, akiknek nem jönnek be a festett vörös csajok. Ez ízlés kérdése. Kár rajta megsértődni, vagy ilyen dolog miatt vitát nyitni. Mosolyogni lehet az ilyesmin, mint pl. a borotvált vs bizonyos punci örök ellentéten. Ha van aki szeret fuldoklani a torkán akadó fanszörzettől, ám tegye (már ha volt része ilyen élményben valaha), de ezen szájkaratézni ostobaság.

Végül pedig, én örültem neki, hogy megújult a blog és sok friss bejegyzés van. Jó lenne, ha így is maradna!
Üdv és köszönet a szerkesztőknek!
Szittyakürt

vörösgandzsa 2012.09.30. 14:50:28

@TheElf: Egyetértek Veled, jó lett volna az eljén tisztázni hogy a "Vöröshajú" mit is jelent.
Nem követem a blogot a kezdetektől. Így nem tudom régebben voltak-e festett vöröshajú lányok. De kb 1,5 éve rendszeresen megnézem a postokat és az újraindulás előtt is voltak néha szilikonos-festett-vörös-munkások a blogon. De régen hetenten volt 4-5 post, és most ez már napi szinten megy (ami sztem nagyon jó).

Visszanézve KILLERLOOP postjait (megtalálható az Aktivitásánál) nem nagyon találok olyan nőt, akire azt mondanám hogy csúnya. Ok, ez szubjektív dolog, de még a szilikonos profikat sem húznám le. Egyszerűen ízlésesnek tartom a postjait. Ezért sajnálom, hogy abbahagyja.

Persze én is örülnék, ha csak igazi vörösök lennének fent, enyhén szeplős arccal, kék szemmel, trimmelt fanszőrzettel.
De valószinüleg a világon létező ilyen hölgyek közül sokan nem a vetkőzésből élnek.

Mivel új vagyok a blog.hu-n, azt nem tudom, hogy egy blog létezésének alap feltétel-e az index-re való kikerülés. De gondolom az indexnél is egy szerkesztő ízlése alapján dől el, hogy kikerül-e a link egy adott postra vagy sem.
Valószinüleg volt már olyan, hogy festett vöröshajú lány linkje került ki az indexre, mert esetleg szépnek találta a szerkesztő.

Koholmány 2012.09.30. 20:46:46

Én kommenteltem már, hogy nem igazi. Ázsiai bogra én nem raknék fel fekete csajt, vörös oldalra sem tennék fel festett vöröst.
Az embernek lehet véleménye, ha nem tetszik nem kell figyelembe venni. Ha alpári akkor természetesen retorzió jöhet, de aki a nyilvánosságnak szán valamit, az készüljön fel a negativ kritikára is. Vagy csak "jajj de szép, jajj de dugnám reggeltől estig" jöhet szóba???

Arculatervin 2012.09.30. 21:47:37

Ki ez a csaj a képen? Do want!!!

kedvenced 2012.09.30. 22:27:02

Még sosem kommenteltem ezt a blogot. Szerintem nem is azért van, hogy odafirkáljam, mennyire basznám meg a posztban szereplő lányt, vagy hogy fanyalogjak.

Most azonban írok.

Méghozzá egy KILLERLOOP visszahívó kommentet.

Veszteség lenne a távozása, nekünk törzslátogatóknak mindenképp.

Ne hagyd abba, KILLERLOOP!

Őszinte tisztelettel:
kedvenced

ijontichy 2012.10.01. 00:01:17

Kim Darby (Strawberry statement) óta csípem ezt a "műfajt" ;-)
Kedves "kényszerbeteg"! Nem ti vagytok a kényszerbetegek, hanem az, aki képtelen megjegyzés nélkül odébbállni, ha nem tetszik a műsor. Virágozzék száz virág! Egye fene, ha pár "művirág" is akad :-D

Before · http://azbeszt.blog.hu 2012.10.01. 08:25:26

Köszönöm az ajándékot, gyönyörű.
TheElf egészen jól kifejtette viszont a lényeget. A net tele van szebbnél szebb lányokkal, de ha egy gyűjtőfogalom alá szervez valaki blogot, akkor nagyjából tartani kéne a vonalat, szerintem. Bár ez csak durva becslés, de szeritnem az elmúlt időben 10 százalék alá esett a valódi vörös lányok aránya. Ráadásul egy átmeneti időszakban a szinvonal is nagyon leesett, rondák voltak nem egyszer. Mostanában fantasztikus fellendülés jött, tényleg meseszép lányok, de továbbra is csak elvétve vörösök. (Vagy szőkésvörösök, ami mondjuk nekem még jobban bejön.) Nem kritika akar ez lenni, hiszen a kritikát leginkább úgy gyakorolja a kultúrember, hogy nem kattint ide többé, de egy fekete pinaszőr egy "ginger girls" blogban... Minimum osztályidegen.
Persze mindez nem jogosít fel senki a prosztó anyázásra, amit sajnos néha tényleg olvasni itt is. Másfelől viszont válogatás nélkül trolloknak nevezni azokat, akik szóvá teszik a portfóliót... Nos, az sem túl elegáns (és itt most a kommentelők egy részére kívántam reagálni).

Bogoj · http://bogoj.blog.hu/ 2012.10.01. 08:50:24

kár lenne, ha killerloop elmenne, csatlakozom azokhoz, akik szeretnék maradásra bírni.

mellesleg az oldalon az szerepel, hogy "vöröshajú lányok".
"Mert a vöröshajú lányok a legszebbek"

de azt sehol sem látom kiírva, hogy ezeknek a lányoknak természetes vörösnek kellene lenniük. ettől kezdve nem értem a festettekre fanyalgókat...
egyébként meg ha nekik nem tetszenek a festettek, ne nézzék meg azokat. találnak itt természetes vörösből is éppen eleget.
:-)

antika890 2012.10.01. 17:27:37

Jah, Killerloop posztjai nagyon ütöttek! Kérjük öt vissza!

Egyébként kommenteket már egy jó ideje még én se olvasom!, mert a fele egy nagy adag fröcsögés meg "adideadiditdemegsunáznámazanyjávalegyütt"
típusú nyálcsorgatás, a másik fele meg bunkó idióták beszólása, akik életükben női testet még csak akkor láttak, amikor a nagyijuknak a lekvárfőzés közben kilógott a csöcse a szoknya alól. Én akkor is látogatnám az oldalt, ha a hozzászólások be lennének tiltva. Mindegyik, nem csak a trolloké.

Szomjas Gödény · http://szomjasgodeny.hu/ 2012.11.20. 22:17:02

Azért elég egyszerűnek tűnik a problémádra a megoldás: moderálj először egy hétre, aztán örökre. Mondjuk.

Ormi 2012.11.22. 10:12:16

Tegnap dobott épp egy vörös hajú lány.
Nem vagyok hepi, de ettől még szép az, aki a képen van.
Azt azért nem értem, miért kell...mindent megmutatniuk a képeken...
A természetes vöröshajú lányok ritkák, akik pedig szét is vetkőzik magukat, annál is ritkábbak...
Tehát...valóban nehéz lehet ez a poszt szerkesztése.
(Mindegy, szét vagyok csúszva...)

Ormi 2012.11.22. 10:13:11

ez = ennek a posztnak a szerkesztése...
Nyelvtanilag, ó.

wund 2013.03.15. 15:44:46

bloger úr ennek lánynak email címe is van hódolója csak szeplős és alul fölül vörös ez a gyengém
ez van kösz a képeket

tundrafarkas 2013.03.15. 17:40:57

Ahogy egy nagy kínai államférfi(TengHsziaoPing?) mondta: "Mindegy hogy a macska vörös vagy fekete, csak megfogja az egeret".
Erre az esetre aktualizálva: mindegy hogy vörös vagy szőke vagy barna vagy fekete, csak fogja meg a .......répát .... és tegyen vele ami jólesik.

Frick László Emlékzenekar 2013.03.15. 20:32:16

Lehet valakinek a felmenője vörös és pl bár az ő haja ugyan sötétbarna, de pl a bőre fehérségét, az itt-ott halovánan átkéklő ereit stb, szeplőket örökölhette vörös őseitől. ha pedig egy pina szépséges, akkor volt már itt jópár példa közfelkiáltással való vörössé-fogadásra. Azonban emlékszem jónéhány jogos ógás-mógásra, amikor egy festettvörös-nemvörös luvnya annyira ócska és lehasznált volt, hogy Valahányszínű Lányok A Naptárban mókamiki-blogból is kilógott volna a széjjelkúrt seggelyukának az aranyeres függőlyeivel
@tundrafarkas: ...vannak ugyanis olyan finnyás egérkék, akik nem tuszakodnak bele mindenféle genny-nyákos hagymaszagú macskatorokba, akkor inkább Marok Maris néni kezére adják magukat :D

Kötekedő 2013.04.07. 23:13:29

@Frick László Emlékzenekar: Ez a beszéd!!! Rövid és velős....minden benne van ami lényeges. Ami nincs az meg nem is létezik.
RESPECT

Ádám 2013.08.31. 06:25:29

Mit trolloztok, ARRA, aki-akik azt írják, hogy "EZ NEM VÖRÖS" ! De ha egyszer NEM VÖRÖS, akkor nem írom, hogy AZ! Ennyi!
Hiszen, mint írod imádod a vöröset, de elájulsz a festettől IS, akinek semmilyen más vörösre hajazó porcikája sincs, csak a sokszor szarszínű, mintha vörös haja. Akkor ki a troll........

Ez olyan, mintha a szexbomba csaj kijelentené, hogy IMÁDOM A FASZT, aztán kiderülne, hogy CSAK mű faszt! Nekünk meg csak csoroghatna a nyálunk, hiszen "becsapott" minket.
Már más is írta, hogy ott a bibi, hogy ide a vörös, az eredeti vörös csajokért jövünk, aztán műfaszt kapunk! Akinek, akiknek jó az is, azok kapják be AZT! Nem megsértődni kell,főleg ha te nem azt "teljesíted", amit ígértél! Akkor írnád azt, hogy "Született s festett vörös csajok" s még úgy is teleraknád pl. barnával, akkor ki a "TROLL"!?!
Hiszen aki nem vörös annak SEMELYIK porcikája nem az! Érdekes a fekete csajoknál még nem láttam fehéret! Az igaz, hogy nagyon kevés a vörös, de akkor NE ígérgess, vagy a csajnak is csak ígérgetsz?!:)))

Aki kurvának áll az ne sírjon, ha le+meg basszák.
Megsértődsz, sírva fakadsz! Mi vagy te MIMÓZA?

Ha szereted tovább csinálod hiszen a kritikát a csajokról írjuk! Vagy mind a csajod, lányod, "gyermeked", hogy így mellre szívod a negatív véleményt? A vélemény SZABAD....., ha moderálnátok, akkor IS.

Jó munkát, jó nézelődést, szabad vélemény nyilvánítást KÍVÁNOK!
süti beállítások módosítása